Description
Przed Państwem niezwykle oczekiwane i doskonale wydane dzieło dla smakoszy KLASYCZNA KUCHNIA AZJATYCKA. Obejmuje ona klasyczne, znane i uznane potrawy kuchni chińskiej, tajskiej, koreańskiej, indyjskiej i japońskiej. Jesteś wielkim smakoszem? Kochasz kuchnie dalekiej Azji? A może lubisz dobrze i niedrogo zjeść i własne zdrowie jest dla Ciebie najważniejsze? Chcesz móc w pełni korzystać z uroków życia do bardzo późnej starości? Oczywiście! Sposób na zaspokojenie Twoich potrzeb i pragnień znajdziesz w tym olbrzymim, bogato ilustrowanym kompendium wiedzy kulinarnej Dalekiego Wschodu. Wszak właściwe odżywianie to dobre samopoczucie, zdrowie, radość życia i witalność. W kolejnej pozycji z serii Kuchnie świata przedstawiamy coraz bardziej znaną i docenianą w Polsce, a zwłaszcza zdrową, lekkostrawną i niskokaloryczną kuchnię azjatycką. KLASYCZNA KUCHNIA AZJATYCKA to jedna z niewielu w naszym kraju tak dokładna, z wielką znajomością rzeczy napisana książka na temat szeroko pojętej kultury kulinarnej mieszkańców Wschodu. Dzięki zawartym w niej klasycznym opisom i przepisom, będą mogli Państwo poczuć smak i aromat Orientu, odkryć walory inaczej przyrządzonych świeżych i kiszonych warzyw, ryb, owoców morza, sera sojowego tofu, a także rozmaitych przypraw oraz ziół, przeważnie o właściwościach leczniczych. W tym tkwi atrakcyjność tej kuchni! Po prostu jest smaczna i zdrowa, zachwyca swą oryginalnością, cieszy oko i podniebienie! Bez wątpienia należy ją poznać.
kuchnia indukcyjna, agrafki do zasłon, wałek do efektów dekoracyjnych, ile kosztuje metr kwadratowy ocieplenia budynku, okiennice ażurowe, zabezpieczenia schodów dla dzieci, nasiona do kiełkowania, jak urządzić pralnię, jak naostrzyc noz do kosiarki
yyyyy